Kinderwoud

Pedagogisch medewerker flex

In een week vol wisselende avonturen begin jij als veelzijdige invalskracht op maandag je week in een groep met de allerkleinste in verband met ziekte van de vaste medewerker. De rest van de week sta je op de peuteropvang en in de middag op de BSO. Het flexibele werken op verschillende groepen is juist wat jij zo leuk vindt. Alle leeftijdsgroepen zie jij voorbij komen, en elke leeftijdsgroep heeft zijn uitdagingen. Op deze manier doe jij uitgebreide werkervaring op binnen de kinderopvang. Collega’s kijken uit naar jouw komst, omdat je altijd een meerwaarde voor het team bent!

Wat ga jij doen?
Kinderwoud is in regio Sneek op zoek naar pedagogisch medewerkers die willen werken op verschillende groepen voor dagopvang, peuteropvang en de buitenschoolse opvang (BSO). Een mooie kans om diverse werkervaring op te doen en voor jezelf te ontdekken welke locaties en leeftijden het beste bij jou passen. Geen dag is hetzelfde en je zal veel leren van de pedagogisch medewerkers op de verschillende locaties.

Ondanks dat je in de flex werkt, bieden we jou een contract met vaste uren (20-28 uur) zodat je verzekerd bent van diensten en hiermee inkomen. (Oproepcontracten op 0-uren basis zijn ook mogelijk).

Je begeleidt de kinderen op de locaties volgens het pedagogisch beleid en zorgt ervoor dat kinderen zich veilig voelen in de omgeving. Je verzorgt kinderen volgens de hygiëne-eisen en de afspraken met ouders. Je krijgt de ruimte om samen met jouw collega’s een gevarieerd en uitdagend activiteitenaanbod aan te bieden.

Indien je liever in een andere regio wilt werken als flex medewerker, neem dan gerust contact op.

Wat bieden wij?

  • Een flexibele baan, de uren zijn in overleg;
  • Salarisschaal 6 (€2.539,- tot maximaal € 3.489,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek);
  • Een uitgebreid opleidingsprogramma om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Reiskostenvergoeding van 0,23 cent per km woon-werkverkeer;
  • En andere mooie voorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 3%, en de mogelijkheid om fiscaalvriendelijk producten aan te schaffen, zoals een fiets of sportabonnement.

Wat neem jij mee?

  • Een diploma waarmee je mag werken in de kinderopvang (of alleen op de BSO), bij twijfel kan je hier de diplomacheck doen;
  • Flexibele inzetbaarheid op meerdere dagen per week;
  • Je bent in het bezit van een auto om op tijd op onze locaties te kunnen komen.

Solliciteer nu!
Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Solliciteer dan direct door op de knop solliciteren te drukken. De vacature wordt gesloten, zodra wij voldoende nieuwe collega’s hebben kunnen verwelkomen.

Vacature delen via:

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Flexwerken

Werkdagen:

Dag

Locatie:

Sneek en omgeving

Contactpersonen:

Syrina Westerbeek

tel.: +31 513610825

mobiel: +31 626372087

Kantooradres: