Kinderwoud

Pedagogisch medewerker dagopvang

Je verwelkomt samen met je collega’s de stralende gezichtjes van de kinderen en hun ouders. Lars is vandaag voor het eerst, je stelt zijn ouders gerust en je zorgt ervoor dat Lars langzaam kan wennen. Samen met je collega heb je een dag vol avonturen en leermomenten gepland. Tijdens het fruitmomentje wordt er genoten van appeltjes en banaan. Na met z’n allen gespeeld te hebben op het speelkleed, is het tijd voor de allerjongsten om lekker te gaan slapen. Na het middagdutje gaan jullie papieren tulpen versieren met vingerverf. Ondertussen wordt er vrolijk gezongen. Aan het einde van de middag genieten de kinderen buiten van de lentezon. Het was een vrolijke, relaxte dag!

Wat ga jij doen?
Meerdere collega’s van het team op kinderdagopvang Scharnegoutum (0-4 jaar) gaan tegelijk met zwangerschapsverlof. Om de collega’s zorgeloos op verlof te kunnen laten gaan, zoeken wij pedagogisch medewerkers die hen willen vervangen tot medio februari 2025. Na deze periode zoeken we gezamenlijk een nieuwe werkplek, om je als collega’s binnen Kinderwoud te behouden. De uren waarvoor wij medewerkers zoeken zitten tussen de 24 en 34 uur per week.

Locatie Scharnegoutum is gevestigd in het gebouw van CBS Op ‘e Hichte. Op Scharnegoutum spreken we zowel Nederlands als Fries. Meer informatie over de locatie vind je hier

Om van elke dag een mooie dag te maken, vragen wij van jou als pedagogisch medewerker:

  • de kinderen te begeleiden volgens het pedagogisch beleid, de hygiëne-eisen en de wensen van de ouders;
  • te zorgen voor een duidelijke dagindeling, waardoor de kinderen precies weten wat er gaat gebeuren en wat ze kunnen gaan doen;
  • activiteiten aan te bieden middels jouw eigen creativiteit en/of affiniteit met sport of muziek én met behulp van onze online activiteitendatabase.

Wat bieden wij?

  • We bieden een functie als pedagogisch medewerker voor 24-34 uur per week op locatie Scharnegoutum tot medio februari 2025. Natuurlijk hopen we dat je na deze periode bij Kinderwoud blijft, en kijken we daarna naar mogelijkheden op andere locaties.
  • Salarisschaal 6 (€2.539,- tot maximaal € 3.489,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek).
  • Reiskostenvergoeding van € 0,23 cent per km woon-werkverkeer;
  • En andere mooie voorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 3%, een tegemoetkoming van € 8,00 op een aanvullende zorgverzekering en de mogelijkheid om fiscaalvriendelijk producten aan te schaffen, zoals een fiets of sportabonnement.

Solliciteer nu!
Ben je enthousiast en heb je een diploma waarmee je bevoegd bent om op de kinderdagopvang te werken (doe hier een diplomacheck)? Solliciteer dan direct door op de knop solliciteren te drukken. Het is mogelijk om te solliciteren tot maandag 6 mei. De gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 13 mei met Wietze Punter (clustermanager) en Natasha Laldjising (clustercoördinator).

Vacature delen via:

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Locatie:

Scharnegoutum

Contactpersonen:

Syrina Westerbeek

tel.: +31 513610825

mobiel: +31 626372087

Kantooradres: