Kinderwoud

Pedagogisch medewerker dagopvang (0-2 jaar)

Vandaag begint de dag met een warm welkom voor de kleintjes en hun ouders. Zodra alle kinderen er zijn, maken jullie een lekker fruithapje van mango en banaan. Er is nog even tijd om met elkaar te spelen, waarna de jongsten naar bed gaan voor een ochtendslaapje. Je collega gaat met de peuters naar buiten. Het is een heerlijke lentedag. Zodra de kleinsten wakker zijn en de peuters weer binnen eten jullie gezamenlijk een broodje. De middag staat in het teken van het thema ‘Ga uit je bol!’. Er zijn leuke knutselactiviteiten en voor de peuters een spel. Saar en Joah springen enthousiast in het rond. De dag eindigt met knuffels, waarna de kinderen met een lach op hun gezicht weer lekker met hun ouders mee naar huis gaan.

Wat ga jij doen?
Het team op de kinderopvang op onze locatie in Wommels zoekt een nieuwe collega voor 20 uur per week. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de kinderen van 0-2 jaar elke dag een mooie dag beleven!

Kinderwoudlocatie Wommels is gekoppeld aan CBS it Funemint en OBS de Opslach. Op de locatie wordt dagopvang geboden aan kinderen van 0-4 jaar en voor- en naschoolse opvang voor de naar schoolgaande kinderen van 4 tot 13 jaar. Meer informatie over locatie Wommels vind je hier

Om van elke dag een mooie dag te maken, vragen wij van jou als pedagogisch medewerker:

  • de kinderen te begeleiden volgens het pedagogisch beleid en ervoor te zorgen dat de kinderen zich veilig en geborgen voelen;
  • de kinderen te verzorgen volgens de hygiëne-eisen en de wensen van de ouders;
  • activiteiten aan te bieden middels jouw eigen creativiteit en/of affiniteit met sport of muziek én met behulp van onze online activiteitendatabase.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende, veelzijdige functie binnen de kinderdagopvang voor 20 uur per week;
  • De vaste uren op de kinderdagopvang zijn te combineren met het werken op de BSO of op flexibele basis op andere locaties (max. 28 uur op contract);
  • Salarisschaal 6 (€2.539,- tot maximaal € 3.489,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek);
  • Een uitgebreid opleidingsprogramma om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Reiskostenvergoeding van 0,23 cent per km woon-werkverkeer;
  • En andere mooie voorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 3%, en de mogelijkheid om fiscaalvriendelijk producten aan te schaffen, zoals een fiets of sportabonnement.

Solliciteer nu!
Ben je enthousiast en heb je een diploma waarmee je bevoegd bent om op de kinderdagopvang te werken (doe hier een diplomacheck)? Solliciteer dan direct door op de knop solliciteren te drukken. Het is mogelijk om te solliciteren tot donderdag 9 mei. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 21 mei.

Vacature delen via:

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Locatie:

Wommels

Contactpersonen:

Syrina Westerbeek

tel.: +31 513610825

mobiel: +31 626372087

Kantooradres: