Kinderwoud

Pedagogisch medewerker dagopvang (0-4 jaar)

Je verwelkomt de stralende gezichtjes van de kinderen en hun ouders. Samen met je collega heb je een dag vol avonturen en leermomenten gepland. Na wat drinken en een lekker stukje fruit ga je met de kinderen naar buiten. Het is heerlijk weer en de kinderen rennen, klimmen en ontdekken samen de natuur. Aan het einde van de dag krijg je een dikke knuffel van de kinderen voordat ze naar huis gaan. Het was een mooie, gezellige lentedag!

Wat ga jij doen?
Het team op kinderdagopvang Bloem in Franeker zoekt een nieuwe collega voor 21 tot 26 uur per week op de maandag, woensdag en vrijdag. Samen met jouw twee naaste collega’s zorg je ervoor dat de kinderen van 0-4 jaar elke dag een mooie dag beleven!

Kinderdagopvang Bloem is een franchiselocatie van Kinderwoud. Bloem verzorgt dagopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar in Franeker. De kinderen worden binnen een veilige, stabiele en kleurrijke omgeving uitgedaagd om spelenderwijs nieuwe dingen te ontdekken en zichzelf in hun eigen tempo verder te ontwikkelen. Meer informatie over de locatie vind je hier

Om van elke dag een mooie dag te maken, vragen wij van jou als pedagogisch medewerker:

  • de kinderen te begeleiden volgens het pedagogisch beleid en ervoor te zorgen dat de kinderen zich veilig en geborgen voelen;
  • de kinderen te verzorgen volgens de hygiëne-eisen en de wensen van de ouders;
  • activiteiten aan te bieden middels jouw eigen creativiteit en/of affiniteit met sport of muziek én met behulp van onze online activiteitendatabase.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende, veelzijdige functie binnen de kinderdagopvang voor 21 tot 26 uur per week op maandag, woensdag en vrijdag;
  • Salarisschaal 6 (€2.539,- tot maximaal € 3.489,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek);
  • Reiskostenvergoeding van 0,23 cent per km woon-werkverkeer;
  • En andere mooie voorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 3%, en de mogelijkheid om fiscaalvriendelijk producten aan te schaffen, zoals een fiets of sportabonnement.

Solliciteer nu!
Ben je enthousiast en heb je een diploma waarmee je bevoegd bent om op de kinderdagopvang te werken (doe hier een diplomacheck)? Solliciteer dan door jouw CV en motivatie te mailen aan kdv.bloem@hotmail.com. Voor vragen kan je contact opnemen met Julia van der Schoot via 0517 391790. De vacature wordt gesloten zodra er een nieuwe collega gevonden is.

Vacature delen via:

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Dag

Locatie:

Franeker

Contactpersonen:

Franchiselocatie Bloem

Kantooradres: