Kinderwoud

Je reageert op de vacature

Open sollicitatie

Ons privacybeleid

Privacy statement voor sollicitanten bij Kinderwoud


Wij verzamelen als verantwoordelijke in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens, de door jou verstrekte persoonlijke gegevens (“Persoonsgegevens”). Kinderwoud gebruikt deze gegevens om je sollicitatie te kunnen verwerken.


Welke informatie wordt door Kinderwoud verzameld en verwerkt?
Om te kunnen solliciteren bij Kinderwoud moet je een aantal Persoonsgegevens invullen zoals naam, adres, telefoonnummer en emailadres. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld, wordt automatisch een dossier aangemaakt. Dit dossier bevat de gegevens die je hebt opgegeven tijdens je sollicitatie. Hierin worden ook de documenten opgeslagen, zoals jouw CV en sollicitatiebrief.


Voor welke doeleinden zal Kinderwoud gegevens over jou gebruiken?
Kinderwoud zal informatie over jou voor de volgende doeleinden gebruiken:



  • Om je sollicitatie te kunnen verwerken en je gegevens te delen met de manager/ selectiecommissie die een rol heeft/ hebben in het aanname beleid;

  • Om je op te nemen in talentpool indien je hiervoor toestemming hebt gegeven;

  • Om je te informeren over andere vacatures;

  • Om geanonimiseerde statistische data op te stellen zoals het aantal sollicitanten per vacatures en de doorloopsnelheid van vacatures;

  • Om het werving- en selectieproces daar waar nodig aan te passen en te verbeteren.


Op welke wijze beschermt Kinderwoud jouw Persoonsgegevens?



  • Kinderwoud verwerkt jouw Persoonsgegevens op een behoorlijke en zorgvuldige wijze, en in overeenstemming met de wet.

  • Kinderwoud heeft passende, technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw Persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.

  • Kinderwoud verwijdert jouw persoonsgegevens direct uit de database zodra je daar om verzoekt. Je kunt dit verzoek per e-mail aan ons doorgeven: vacatures@kinderwoud.nl.

  • Kinderwoud zal jouw persoonsgegevens in elk geval binnen een jaar na beëindiging van de sollicitatieperiode verwijderen. Indien je ermee hebt ingestemd om te worden opgenomen in een talentpool dan zullen jouw persoonsgegevens in elk geval binnen 1 jaar na opname in de talentpool worden verwijderd.


Hoe ver reikt de verantwoordelijkheid van Kinderwoud?
Dit Privacy Reglement heeft betrekking op Persoonsgegevens die zijn verkregen via de website van onze organisatie en via recruitmentorganisaties waarmee wij samenwerken. Kinderwoud accepteert geen aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites of diensten van derden.


Mag Kinderwoud dit privacy reglement wijzigen?


Kinderwoud behoudt zich het recht voor dit privacyreglement voor sollicitanten te wijzigen in overeenstemming met de toepasselijke privacywetgeving.





Reeds geregistreerd?